• PRO TV
  • Cand spui Madalina Ghenea te gandesti din prima la o aparitie sexy. Cum a fost fotografiata bruneta de data aceasta

Cand spui Madalina Ghenea te gandesti din prima la o aparitie sexy. Cum a fost fotografiata bruneta de data aceasta

Cand spui Madalina Ghenea te gandesti din prima la o aparitie sexy. Cum a fost fotografiata bruneta de data aceasta

Doar numele Madalinei Ghenea te face sa te gandesti la un corp foarte apropiat de perfectiune: abdomen plat, picioare interminabile, forme atragatoare si un chip care poate ocupa oricand un loc in topul celor mai frumoase femei.

Chiar daca formele care acum ii atrag si pe cei mai cunoscuti actori de la Hollywood nu au aratat dintotdeauna asa, trebuie sa recunoastem ca Madalina arata acum impecabil.

Stilul ei ne aminteste de cunoscuta Sophia Loren, cu atat mai mult cu cat romanca alege tinute sexy, e adevarat, dar elegante in egala masura.

De la aparitiile sale cat mai naturale, cu un strop de machiaj, pana la aparitiile sofisticate pentru care opteaza atunci cand participa la evenimente importante, Madalina nu scapa de bliturile fotografilor, iar imaginile rezultate fac inconjurul internetului.

Ultimele imagini oficiale cu Madalina o arata la Festvalul de Film Giffoni, care a avut loc in Valle Piana, Italia. Bruneta a optat pentru o rochie clasica, cuminte, care nu i-a ascuns insa trasaturile ce au consacrat-o.


Lunga pana la genunchi, cu fusta larga si plisata, dar cu un decolteu care nu te lasa sa privesti in alta parte: asa a aratat tinuta pentru care a optat  modelul.

Accesorizata in stil clasic, cu sandale si poseta de culoare neagra, Madalina nu a exagerat cu nimic in tinuta sa, iar look-ul complet i s-a potrivit de minune.

Asa cum ne-a obisnuit deja, vedeta si-a lasat parul lung si ondulat desfacut si le-a oferit fotografilor zambetul de care au fost atrasi Gerard Butler, Lenardo Dicaprio sau Michael Fassbender.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni