• PRO TV
  • Când se întoarce Adela Popescu la Vorbește lumea

Când se întoarce Adela Popescu la Vorbește lumea

Când se întoarce Adela Popescu la Vorbește lumea

Vedeta PRO TV este în concediu postnatal, dar nu ratează nicio emisiune Vorbește lumea.

Adela Popescu face o pauză de televiziune pentru a-și crește cei doi copii, Alexandru și Andrei. Ei sunt prioritari în acest moment, însă gândul ei este și la diminețile pline de picanterii și știri mondene, petrecute alături de Cove. Prezentatoarea TV a dezvăluit când se va întoarce a Vorbește lumea și cum își petrece timpul până atunci.

„În principiu, mă voi întoarce după vacanța de vară. Când o să fiu și eu bronzată (râde). Nu, o să fie ăsta mic mai mare, o să fie deja diversificat. Era foarte complicat acum. Sigur că orice se poate, dar eu sunt o mamă care ține la alăptare. De exemplu, pe Alexandru l-am alăptat până la un an și 11 luni. Pe Andrei îl alăptez exclusiv și vreau măcar un an, poate chiar mai bine. Cât de mult pot. Ne dorim să petrecem timp cu ei”, ne-a spus Adela Popescu.

Vorbește lumea continuă în formula Cove – Lora până la sfârșitul acestui sezon. Din toamnă, Adela ar trebui să revină cu forțe proaspete.

Citește și: Adela Popescu, mituri spulberate despre al doilea copil. „M-am așteptat numai la grozăvii”

Momentan, Adela Popescu își concentrează eforturile pentru a le oferi un start cât mai bun în viață celor doi copii ai săi. Prezentatoarea TV și soțul ei, Radu Vâlcan, nu și-au angajat bonă, însă nu sunt singuri în această „misiune”.

„Avem ajutor din partea mamelor noastre; e un ajutor permanent, dar nu e ca atunci când îți angajezi o bonă, care îți vine la serviciu și zici: Rămâneți dumneavoastră, doamnă? Bine, hai mergem și noi la mall? Mamele noastre spun întotdeauna da, dar noi avem și grija lor, adică sunt părinții noștri, nu vrem să-i obosim. Și atunci ne împărțim responsabilitățile în mod echitabil. Faptul că nu avem bonă ne-a ajutat să petrecem mai mult timp cu copiii.”

Adela Popescu și mama ei. FOTO: Adela Popescu Facebook

Și mai aveți un ajutor, din partea statului. Care a majorat alocațiile, nu?

„Da, chiar am aflat de curând. Și mai avem un ajutor: indemnizația asta de creștere a copilului, care e foarte bună. Adică, așa mare n-a fost niciodată. 85% din veniturile din ultimii doi ani e grozav. Alocația e într-un cont. Cât e? 100 de lei, nici nu știu. Cât? 300? E bine așa”, a spus Adela Popescu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni