• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cabral și Adela Popescu, impresii din Republica Dominicană, locul unde se filmează "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cabral și Adela Popescu, impresii din Republica Dominicană, locul unde se filmează "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cabral și Adela Popescu sunt gazdele noului sezon “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cei doi prezentatori au ajuns în jungla din Dominicană, acolo unde se filmează show-ul, și le-au transmis un mesaj telespectatorilor. 

În clipul difuzat în cadrul emisiunii Vorbește lumea, Adela și Cabral vorbesc despre cum s-au acomodat la mii de kilometri depărtare de casă. 

“Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (...) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari...”, a transmis Cabral. 

Adela a adăugat că nu le e deloc ușor, însă cel mai mult se gândesc la concurenții care vor intra în tabără. 

Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca”, au mai spus cei doi prezentatori. 

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine cu un nou sezon, într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi. Ce vedete din România vor renunța la confortul pe care-l au acasă și vor accepta provocarea de a trăi complet izolate, într-un mediu care le va pune față-n față cu cele mai ascunse frici, aflăm în curând, pe PRO TV și VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni