• PRO TV
  • Busu, la spital pentru un nou stent la inimă. Ce regim are prezentatorul de la Vremea

Busu, la spital pentru un nou stent la inimă. Ce regim are prezentatorul de la Vremea

Busu, la spital pentru un nou stent la inimă. Ce regim are prezentatorul de la Vremea

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor, miercuri, pentru a i se aplica al doilea stent. În noiembrie 2018, prezentatorul rubricii Vremea de la PRO TV a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.

Busu se simte bine, însă medicii l-au chemat la spital pentru a-i aplica încă un stent la inima care l-a trădat pe scenă. 

„Știam încă după ce am ieșit atunci din spital, prima oară, că e posibil să mai urmeze o intervenție, să mi se mai pună un stent. Mi s-a pus acuma, e foarte bine, urmează să fac plimbări îndelungi, asta mi s-a recomandat”, a dezvăluit Busu, în emisiunea La Măruță.

Prezentatorul TV a spus că medicii i-au recomandat să adopte un regim alimentar bazat pe verdețuri. Busu a mai făcut un pas important în reabilitarea stării de sănătate, renunțând la fumat. 

Viața lui Florin Busuioc a fost salvată de recuziterul Alex Ciuică, de la teatru, care l-a resuscitat în culise și a ținut legătura, în permanență, cu paramedicii SMURD.

„În unitatea de urgențe a ajuns în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, instabil hemodinamic. S-a constat diagnosticul de infarct miocardic acut și, în paralel cu stabilizarea pacientului, a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervențională”, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Busu ne-a dat însă o veste proastă, și anume că primăvara n-a venit. Vremea se strică de luni, 11 martie, când nordul țării va cunoaște un proces de răcorire. Marți, vom avea doar cel mult 10 grade Celsius în termometre. „La București o să avem 7-8 grade”, i-a spus Busu lui Măruță, sfătuindu-l să nu oprească centrala.

Iată ce a mai spus Busu în platoul emisiunii La Măruță!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni