• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • BRomania, declarații despre „Teambuilding”: „Moldovencele nu beau în acest film”

BRomania, declarații despre „Teambuilding”: „Moldovencele nu beau în acest film”

Matei Dima, cunoscut de publicul larg drept BRomania și Vlada Bernevec au fost invitați în platoul „Vorbește Lumea”, acolo unde au oferit declarații despre filmul Teambuilding. Iată cum privesc lucrurile cei doi actori, direct implicați în proiect!

Matei Dima este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industria online-ului, iar de curând a intrat și în sfera cinematografică. Acesta a produs deja mai multe filme, iar cel mai nou este Teambuilding. Invitat în platoul Vorbește Lumea, alături de Vlada Bernevec, actorul a vorbit despre cele mai importante aspecte ale întregului proiect.

„Avem un scriitor foarte bun, Alex Coteț, a scris și „Miami Bici”. El a scris asta după ce a lucrat vreo trei ani în corporație. Noi am adunat foarte multe povești. Filmul începe așa: e o poveste fictivă adunată din 100 de povești reale”, a spus el. 

Se pare că au fost și momente mai dificile pentru BRomania, mai ales în calitate de producător. Acesta nu a reușit să se distreze la fel de mult precum ceilalți colegi, iar într-o seară a avut și o cădere ușor-nervoasă.

„Da, m-am supărat. A fost o seară în care trebuia să ne culcăm mai devreme. Ei erau într-un teambuilding, filmând un teambuilding, iar eu aveam nevoie ca ei să arate bine la cadru. Craiovenii ori sunt cei mai buni actori pe care i-am văzut în viața mea, ori... Mereu puteau să fie mai beți, dar mai light nu”, a adăugat el. 

Actrița Vlada Bernevec a oferit și un spoiler: în producție, moldovencele nu consumă deloc alcool! 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni