• PRO TV
  • Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie cu o stewardesa! Sa fie adevarat? FOTO

Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie cu o stewardesa! Sa fie adevarat? FOTO

Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie cu o stewardesa! Sa fie adevarat? FOTO

S-ar parea ca Angelina Jolie si Brad Pittsunt in pragul unei noi crize sentimentale, inaintea careia artista a intreprins o vizita in scopuri umanitare in Pakistan. Revista americana “Star” asigura ca Brad Pitt i-ar fi fost infidel Angelinei cu o frantuzoiaca, Racine, top model si stewardesa la o companie privata de avioane.

Tanara Racine sustine ca s-a culcat cu cel putin trei dintre barbati care au avut relatii cu Angelina Jolie. “Sunt foarte emotionati cand sunt infideli! Imi place ca sunt in stare sa le ofer ceea ce le lipseste acasa”, spune Racine despre barbatii casatoriti sau prinsi intr-o relatie, dispusi sa isi insele partenerele.

Altfel, tot ceea ce se intampla in viata celor doi celebri actori dovedeste ca sunt impreuna. Luna trecuta, Brad Pitt si Angelina Jolie si-au cumparat impreuna o impresionanta proprietate in Italia.

Noua proprietate a cuplului Jolie - Pitt, in valoare de 40 de milioane de dolari, este situata in localitatea italiana Valpolicella si este dotata cu 15 dormitoare, sase bai, o sala de film si teatru, doua piscine, o sala de sport, un grajd si vie.
Angelina, care s-a indragostit de Italia in timpul filmarilor pentru “The tourist”, doreste sa foloseasca aceasta proprietate ca pe o casa de vacanta.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni