• PRO TV
  • Botinele pe care putine femei ar reusi sa mearga. Cum a aparut Selena Gomez, pe niste tocuri ametitor de inalte

Botinele pe care putine femei ar reusi sa mearga. Cum a aparut Selena Gomez, pe niste tocuri ametitor de inalte

Botinele pe care putine femei ar reusi sa mearga. Cum a aparut Selena Gomez, pe niste tocuri ametitor de inalte

Selena Gomez se afla intr-un turneu de promovare al celui mai recent album, Revival, ocazie cu care cantareata a participat la diverse show-uri si eveniment unde a impresionat cu aparitiile sale pline de stil, dar si cu coafura senzationala.

In urma cu ceva vreme, Selena Gomez a fost desfiintata din cauza noii siluete. Fosta vedeta Disney nu s-a lasat insa descurajata si a marcat aparitie sexy dupa aparitie sexy.

Citeste si: A taiat mai multe bucati de material intr-o forma circulara. Rezultatul final, un accesoriu spectaculos - VIDEO

Intr-una dintre aparitiile publice, Selena Gomez s-a imbracata intr-o camasa neagra si transparenta si intr-o pereche de jeansi stramti, cantareata a atars toate bliturile.

Indrazneata, ea a completat look-ul cu o pereche de botine ametitor de inalte, cu toc cui, pe care nu multe femei ar fi indraznit sa le poarte. Cu parul aranjat la perfectie si un machiaj natural, Selena a stralucit pur si simplu, demonstrandu-le criticilor ca arata senzational indiferent de numarul de kilograme indicat de cantar.

Vezi AICI mai multe imagini cu Selena Gomez!


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni