• PRO TV
  • Boris Johnson susține că războiul dintre Rusia și Ucraina nu ar fi avut loc dacă în locul lui Vladimir Putin era o femeie

Boris Johnson susține că războiul dintre Rusia și Ucraina nu ar fi avut loc dacă în locul lui Vladimir Putin era o femeie

Boris Johnson susține că războiul dintre Rusia și Ucraina nu ar fi avut loc dacă în locul lui Vladimir Putin era o femeie

Boris Johnson a vorbit public despre acțiunile lui Vladimir Putin, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Acesta susține că atacurile nu ar fi avut loc dacă în locul liderului de la Kremlin. 

Boris Johnson despre acțiunile lui Putin: „Dacă Putin ar fi fost o femeie, ceea ce evident că nu este, dacă ar fi fost, chiar nu cred că s-ar fi angajat într-un război nebun, macho, de invazie și violență, așa cum a făcut-o.”

Prim ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani, a făcut o declarație controversată în cadrul unui interviu de la televiziunea germană ZDF, după încheierea summitului G7. Politicianul a susținut că războiul din Ucraina nu ar fi avut loc dacă Putin era o femeie și a transmis Rusiei că „aveţi nevoie de mult mai multe femei în funcţii de conducere.” 

“Dacă vreţi un exemplu de masculinitate toxică, asta este ceea ce face el în Ucraina”, a mai adăugat Johnson pentru sursa menționată.

Prin aceste remarci aspre, Boris Johnson ar fi vrut să îi răspundă lui Putin care ar fi spus despre acesta că e prea timid ca să declare război Rusiei și că îi lipsește spiritul macho. 

De asemenea, reuniunea G7 a fost productivă, așa cum a dat de înțeles Boris Johnson. În cadrul întâlnirii, liderii celor 7 puteri ale lumii au discutat aspecte referitoare la războiul condus de Putin, căruia îi vor crește costurile economice și politice. 

„Noi dorim într-adevăr să le oferim ucrainenilor o rezistenţă strategică”, a declarat prim ministrul britanic. 

Sursă foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni