• PRO TV
  • Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a filmat primul videoclip

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a filmat primul videoclip

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a filmat primul videoclip

Anul trecut, Bogdan Ioan a câștigat Vocea României - sezonul 8! 

Primul dintre ele este lansarea unui cover a capella, cu el în imagini multiplicate, după piesa „Blood On The Dance Floor”.Ideea acestui cover era în mintea mea de doi ani, doar că nu am avut timpul necesar pentru a o pune în practică. Acesta este primul clip pe care îl postez dupa experiența de la Vocea României, reacțiile sunt foarte bune și mă încurajează să continuu acest proiect. Le mulțumesc oamenilor pentru susținere și sper să îl vadă cât mai mulți”, a declarat Bogdan Ioan. 
 
Filmările videoclipului au durat 13 ore și, chiar dacă au fost puțin obositoare, Bogdan spune că s-a distrat foarte mult și sigur ar ieși și un making of interesant, cu cele mai amuzante momente. „Am lucrat împreună cu Andrei Chișa și cu Victor Leontescu, care m-au ajutat cu partea de foto și video și am filmat în clubul Skin Music Lounge din Iași. Le mulțumesc pentru sprijinul lor pentru că a fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar vorbeam între noi să facem și un making of pentru că în cele 13 ore petrecute la filmări am râs foarte mult”, spune Bogdan. El a petrecut apoi două săptămâni, zi de zi alături de Andrei, pentru a monta materialul.

 
Bogdan, care a întors scaunele tuturor celor patru antrenori în doar câteva secunde și a devenit cunoscut în toată lumea datorită primei sale audiții la „Vocea României” cu piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson, spune că a ales să facă un cover după „Blood On The Dance Floor” pentru că este una dintre melodiile sale preferate și îi dă o stare cu totul specială de câte ori o ascultă. Experiență trăită la „Vocea României” i se pare în continuare copleșitoare.



„Nu m-am așteptat nicio secundă să trăiesc asemenea momente și cea mai mare bucurie a fost să văd cât de mulți oameni m-au susținut”, explică Bogdan care mărturisește că, dacă nu ar fi avut parte de acest succes, probabil ar fi practicat meseria de arhitect și ar mai fi cântat doar din pasiune în timpul liber. În plus, el își dorește acum să investească în lecții de canto pentru că până la „Vocea României” a fost un autodidact. 

 
Pasiunea pentru Michael Jackson a început prin a învăța să danseze ca el, mai ales că Bogdan a practicat dans sportiv timp de 10 ani, din copilărie și până în adolescență. „Am început să cânt prima dată pe la 16-17 ani, când s-a lansat YouTube și am avut acces la mai multe piese ale lui Michael. Eram în liceu și, după ce ajungeam acasă încercam să învăț, neștiind că pot cânta. Țin minte că eram în camera mea și aveam un microfon pentru jocuri. Așa mă înregistram să văd cum se aude”, își amintește el. 
 
Bogdan lucrează în prezent și la alte proiecte muzicale, printre care și o piesă proprie pe care vrea să o lanseze până la finalul acestui an.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni