• PRO TV
  • Black Friday 2019: Prinde reducerile spectaculoase la rochiile care te vor face mai feminină și mai frumoasă ca niciodată

Black Friday 2019: Prinde reducerile spectaculoase la rochiile care te vor face mai feminină și mai frumoasă ca niciodată

Black Friday 2019: Prinde reducerile spectaculoase la rochiile care te vor face mai feminină și mai frumoasă ca niciodată

Chiar dacă a venit sezonul rece, poți în continuare să optezi pentru rochii feminine si la modă! Asortate corespunzător la alte piese vestimentare-dacă le porți casual sau accesorizate cu o pereche de pantofi sexy, dacă le alegi pentru un party, rochiile potrivite le vor scoate din anonimat.   

O rochie de la Desigual în degrade, în nuanțe foarte plăcute, te duce cu gândul la vară, dar încălzește orice iarnă în combinația potrivită. O poți găsi la un preț foarte special AICI.

 








O rochie Esprit ca aceasta, albă, diafană și feminină, te transformă într-o apariție tot anul viitor. O găsești la un preț special AICI.


 





3. O rochie Max&Co de felul acesta nu mai are nevoie de prea multe accesorii ca să te facă observată. O poți cumpăra de AICI. 




.

Dacă nu știi ce să porți la petrecerile care urmează în luna decembrie, această rochie Guess, la un preț special, e chiar ce ai nevoie! E micuța rochie neagră care te face...strălucitoare! O poți cumpăra de AICI!


 







Femeile îndrăznețe, care știu ce vor, sigur vor această rochie animal print  Fiorella Rubino. Fără să fie ostentativă, dacă știi să o porți, te va face sigur remarcată! O poți cumpăra de AICI!




AICI,
 Mango îți propune în noua colecție o rochie albă, diafană, care te face și sexy și relaxată în același timp. 

 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni