• PRO TV
  • Black Friday 2018: eMAG oferă reduceri pentru toate produsele partenerilor din Marketplace

Black Friday 2018: eMAG oferă reduceri pentru toate produsele partenerilor din Marketplace

Black Friday 2018: eMAG oferă reduceri pentru toate produsele partenerilor din Marketplace

Black Friday 2018 începe la eMAG în dimineața zilei de 16 noiembrie și este evenimentul de shopping cu cele mai multe reduceri oferite într-o singură zi. 

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG de Black Friday 2018 în România se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucarii și anvelope.

Ca sa te conectezi la ofertele Black Friday 2018, aboneaza-te la newsletter-ul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului.

Conceptul Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la alta, produse din ce in ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele și reducerile au devenit tot mai atractive, ci și tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor: aplicația eMAG, plata rapidă prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita în rate fără dobândă sau prin eCREDIT. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, în fiecare an, cu puțin timp înainte de Black Friday, abonații la newsletter-ul eMAG primesc un ghid menit să le facă experiența de cumpărare și mai simplă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni