• PRO TV
  • Billie Eilish și-a etalat bustul generos într-o serie de fotografii provocatoare. Cântăreața este mai sexy ca oricând

Billie Eilish și-a etalat bustul generos într-o serie de fotografii provocatoare. Cântăreața este mai sexy ca oricând

Billie Eilish și-a etalat bustul generos într-o serie de fotografii provocatoare. Cântăreața este mai sexy ca oricând

După ce a renunțat la hainele largi, adoptând un look mai feminin, Billie Eilish își surprinde fanii cu o serie de fotografii provocatoare. Cântăreața și-a făcut selfie, etalându-și bustul generos. 

Billie Eilish este una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram, iar cea mai recentă apariție a ei a fost apreciată de peste 13 milioane de oameni. 

Autoarea hitului „Bad Guy” a pozat într-un corset multicolor, lăsând la vedere sutienul din dantelă. Billie pare să fie foarte mândră de bustul ei generos, astfel încât a făcut  pozele destul de aproape de corp. Mai mult, cântăreața a semnat postarea: „Da, eu știu”, subliniind probabil ideea că imaginile sunt destul de provocatoare, dar asta și-a dorit. 
 

În luna mai a acestui an, Billie Eilish și-a uimit fanii cu un pictorial incendiar realizat pentru Vogue. Cântăreața și-a vopsit părul blond și a adoptat un stil sexy, așa cum nu a mai fost văzută anterior. 

Billie Eilish plănuiește să-și lanseze noul album, „Happier Than Ever”, pe 30 iulie. Acesta va conține piese inspirate din perioada în care a făcut terapie, după cum recunoaște chiar ea, într-un interviu pentru Apple Music 1′s Zane Lowe. Recent, Billie Eilish a lansat „NDA”, un cântec pop electro, însoțit de un clip regizat de ea.

Sursă foto/ Instagram: billieeilish

Vezi și: 
Wine Trips România – Ep.1 Povestea Cramei Lacerta


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni