• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Bianca Drăgușanu, despre rolul de mamă și relația cu fiica sa, Sofia Natalia! Ce lucruri nu tolerează vedeta

Bianca Drăgușanu, despre rolul de mamă și relația cu fiica sa, Sofia Natalia! Ce lucruri nu tolerează vedeta

Bianca Drăgușanu are o fetiță adorabilă, de care este tare mândră și pe care o crește după anumite principii. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea” și a fost însoțită de micuța Sofia Natalia. 

“Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, îi face knock-out pe toți cu trei lacrimi de crocodil. La mine nu funcționează, pentru că antrenamentul e făcut și pe mine nu mă impresionează lacrimile”, a declarat Bianca. 

Ea a mai mărturisit că nu este de acord cu faptul că mama ei o răsfață foarte mult pe cea mică. “Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Ne descurcăm, e un copil și nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă. Nu o cert și nu o pedepsesc așa cum făcea mama cu mine în copilărie. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea... existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte”, a spus blonda. 

Bianca Drăgușanu a făcut declarații în exclusivitate și despre statutul amoros, după ce în presă s-a zvonit că s-ar iubi cu un milionar turc. „Cu dragostea sunt pe hold. (…) În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit. Vin Sărbătorile și deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față consider că nu am nevoie neapărat de o relație pansament. Pentru că probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație destul de dificilă, am ieșit destul de greu din chestia asta. Voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile și evident că Dumnezeu a făcut o mișcare încredibilă prin care eu am scăpat și locul meu este acolo unde trebuie să fie”, a conchis vedeta.

Fotografii: Instagram Biancadragusanu18

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni