Bianca Badea, copilul minune al baletului: „Romanii au talent imi poate implini visul”

Bianca Badea, copilul minune al baletului: „Romanii au talent imi poate implini visul”

A pasit pe scena cu gratie si tot asa si-a dus la bun sfarsit numerele impresionante de balet. Bianca Badea, ajunsa in finala Romanii au talent, stie inca de pe acum ce vrea de la viata. Si are doar 11 ani.

Aparent firava ca un ghiocel, o craiasa a zapezii in regatul ei de gheata, Bianca Badea este un copil minune al scolii romanesti de balet. In ciuda aparentelor, finalista de la Romanii au talent e o fire extrem de puternica, stapana pe calitatile ei si hotarata sa se perfectioneze in continuare in arta dansului artistic. Desi are doar 11 ani, Bianca stie ce vrea sa faca in viata, iar show-ul preferat al romanilor i-ar putea deschide drumul spre cele mai bune scoli din lume. 

Visul ei este sa ajunga la Royal Ballet School din Londra, cea mai buna scoala din lume, in viziunea ei. „Pentru mine, aceasta scoala e de valoarea Bolshoi Ballet Academy. Acolo ma vad de anul viitor”, ne-a spus, sigura pe ea, Bianca.

Balerina, care este eleva la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucuresti, isi doreste trofeul Romanii au talent si pentru a-i ajuta pe altii.

„Le multumesc din suflet parintilor mei pentru tot ce fac pentru mine. Nu stiu cum reusesc toate astea. Imi doresc foarte mult sa castig pentru a-i ajuta, fiindca au acumulat foarte multe datorii in aceasta perioada in care m-au sustinut pe mine. Deplasarile la concursuri, costumele, coronitele au costat bani, pe care ai mei nu au de unde sa-i returneze. Dar nu sunt singurii pe care vreau sa-i ajut, ci si pe copiii cu posibilitati reduse”, marturiseste micuta balerina.

Desi se dedica in mare parte baletului, Bianca gaseste, in putinele ei momente de relaxare, timp pentru un mic hobby.

In putinul meu timp liber imi place sa pictez tricouri. Primul pe care l-am facut e cu Lacul Lebedelor. Am mai multe tehnici, dar cea mai practica pentru mine este cea cu cariocile de textile. Ma simt foarte bine cand pictez cu ele”, spune Bianca. Ce face cu ele dupa ce le picteaza? Le poarta pe toate cu mandria unui copil care a facut un lucru exceptional.

Bianca Badea are nevoie de sustinere in ultimul act al concursului Romanii au talent. Daca v-au placut momentele ei si considerati ca sunt demne de premiul cel mare, nu ezitati sa o votati!

Romanii au talent e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni