• PRO TV
  • Betty, mostenitoarea imperiului Salam, e pe val: a lansat o melodie intr-un stil diferit de al tatalui ei! Traieste-ti vara, astazi, de la 17.30, la ProTV!

Betty, mostenitoarea imperiului Salam, e pe val: a lansat o melodie intr-un stil diferit de al tatalui ei! Traieste-ti vara, astazi, de la 17.30, la ProTV!

Betty, mostenitoarea imperiului Salam, e pe val: a lansat o melodie intr-un stil diferit de al tatalui ei! Traieste-ti vara, astazi, de la 17.30, la ProTV!

“Traieste-ti vara” incepe saptamana in stil mare. Laura Cosoi si Cabral continua distractia la mare cu provocari, subiecte in premiera si mult umor.

Astazi, de la 17.30, la ProTV, Betty Blue, fiica lui Florin Salam, va veni in platou si va povesti totul despre stilul ei muzica total diferit de cel al tatalui, dar si cum a reusit sa stranga aproape doua milioane de vizualizari pe Youtube cu noua ei melodie.

Rita Muresan, va fi si ea prezenta in emisiune, va vorbi despre pierderea spectaculoasa in greutate, ocazie cu care, isi va arata noua silueta de invidiat. Creatoarea de moda va impartasi telespectatorilor cateva dintre secretele ei si povestile care au marcat-o de-a lungul timpului.

F-Charm si Ligia vor incinge atmosfera in platou cu hit-ul 30 de grade si vor aduce multe noutati si surprize tuturor celor care vor fi alaturi de “Traieste-ti vara” de la 17:30 la 19:00, doar la Pro TV.

Gazdele emisiunii vin cu voie buna, chef de viata, multe provocari si promit sa aduca zambetul pe buze tuturor celor care decid sa le fie aproape in fiecare zi de luni pana vineri, pentru o ora si jumatate.

Vara se joaca la Pro TV!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni