• PRO TV
  • Bagajul lui Augustin Viziru, verificat de Mihaela Rădulescu! Concurenții au fost șocați când au văzut ce era în el

Bagajul lui Augustin Viziru, verificat de Mihaela Rădulescu! Concurenții au fost șocați când au văzut ce era în el

Augustin Viziru este cel mai nou concurent care a intrat în show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, însă prima lui zi nu a fost lipsită de peripeții.

Devenit direct fermier șef, Augustin Viziru a avut parte de o surpriză din partea Mihaelei Rădulescu: aceasta din urmă i-a verificat bagajul concurentului și i-a confiscat obiectele care nu aveau ce să caute acolo.

„Controlul de bagaje a fost unul ușor. Am scăpat ieftin. A fost maleabilă Mihaela”, a afirmat Augustin, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

 

În bagajul concurentului, Mihaela Rădulescu a descoperit mai multe pachete de țigări pe care i le-a confiscat, dar și un cuțit, care a fost de asemenea confiscat. „Doamne, Dumnezeule, dar ce mărime are?”, a spus prezentatoarea emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni” în momentul în care a văzut arma.

„Mă gândeam să îl avem acolo, dacă, Doamne Ferește, apare vreun urs. L-am comandat, mi-a plăcut mie, pentru că am crescut cu Rambo. Îl aveam acasă și am zis să îl pun în bagaj”, s-a scuzat Augustin Viziru.

Toți concurenții au fost șocați de ce avea fermierul în bagaj, iar Viviana Sposub a spus, mai în glumă, mai în serios, că acesta are gânduri necurate: „Am zis: «OK»! Ăsta a venit direct...”.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni