• PRO TV
  • Back to school: vedetele PRO TV ne spun cum a fost prima lor zi de școală (VIDEO)

Back to school: vedetele PRO TV ne spun cum a fost prima lor zi de școală (VIDEO)

Back to school: vedetele PRO TV ne spun cum a fost prima lor zi de școală (VIDEO)

Vedele PRO TV au emoții și acum când își aduc aminte de cele mai frumoase momente din prima zi de școală. 

Andreea Esca: „Era un careu care se făcea în fiecare an în curtea școlii. Ne îmbrăcam în fustă de pionier și în cămașă de pionier. Îmi plăcea mult ținuta aia pe care o purtam doar la ocazii speciale."

Corina Caragea: „Prima mea amintire a fost cu părinții mei. Îmi amintesc momentul când m-am așezat în bancă cu Anne-Marie, prietena mea, care este în continuare prietena mea."

Paula Herlo: „M-am rătăcit și îmi amintesc exact momentul în care învățătoarea noastră m-a luat de mână și alerga cu mine să prind restul clasei. Când am ajuns în clasă am dat și eu să mă așez în bancă, dar a fost destul de complicat pentru că eram singurul copil care nu atingea podeaua cu picioarele..."

Cosmin Savu: „Eu sunt întotdeauna năuc. Nu am fost foarte atent la anumite repere, așa că în prima zi de școală m-am pierdut."

Rareș Năstase: „Știu că în prima zi de școală mi-am dorit să văd cum arată atelierele de desen și de pictură."

Alex Dima: „Îmi amintesc niște bănci din alea vechi de lemn, de aveau 100 de ani… și cu învățătoarea la tablă sau la catedră, acolo. Și patru copii într-o clasă foarte mare. Mi-aduc aminte că era foarte liniște, mai ales primăvara se auzeau muștele, bzzzzz. Și se mai auzea câte o foaie."

Paul Angelescu: „Îmi amintesc că eram destul de emoționat și puțin stresat pentru că era ceva cu totul nou."

Ramona Păun: „Of, Doamne, nu îmi mai amintesc, dar știu că aveam foarte mari emoții în prima zi de școală. Eram nerăbdătoare să-mi revăd colegii, să primesc manualele, să-mi inaugurez caietele."

Vedetele PRO TV ne-au spus și cine erau profesorii de care le era teamă, dar și ce nu le plăcea atunci când începea școala. Urmărește filmulețul de mai jos pentru a afla răspunsurile lor:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni