• PRO TV
  • Aurel Pădureanu, evacuat din casă după moartea Corneliei Catanga. Unde locuiește acum

Aurel Pădureanu, evacuat din casă după moartea Corneliei Catanga. Unde locuiește acum

Aurel Pădureanu, evacuat din casă după moartea Corneliei Catanga. Unde locuiește acum

Aurel Pădureanu primește lovitură după lovitură după moartea Corneliei Catanga. Soțul interpretei de muzică lăutărească a fost nevoit să se mute la fiica din prima căsătorie, din cauza datoriilor acumulate.

La 70 de ani, Aurel Pădureanu are mari probleme financiare, din cauza cărora a fost dat afară din apartamentul în care se mutase cu chirie. Interpretul, care locuia împreună cu fiul său și al Corneliei Catanga, a fost primit în casă de Nicoleta, fiica lui din prima căsătorie.

Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex (fiul lui și al Corneliei Catanga – n. red.) la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a dezvăluit Aurel Pădureanu pentru click.ro.

Banca le-a luat casa

Drama familiei a început când Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au făcut un împrumut bancar pe care nu l-au putut returna. Banca le-a luat casa în care trăiau, iar cei doi soți s-au mutat într-o casă închiriată, în Bragadiru, județul Ilfov. 

Din cauza pandemiei, veniturile interpreților au ajuns la zero, în lipsa evenimentelor și concertelor. Așa au ajuns să fie întreținuți de fiul lor, Alexandru, un pianit strălucit (foto).

Însă, după moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lui au fost evacuați din casa din Bragadiru, pe care proprietarul a vândut-o. S-au mutat într-un apartament, însă nu și-au mai putut permite chiria.

„Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu”, mai spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga, înmormântată după regulile Covid-19


Aurel Pădureanu, la înmormântarea Corneliei Catanga. FOTO: click.ro

Cornelia Catanga (63 de ani) a murit la 26 martie 2021, în urma îmbolnăvirii cu Covid-19. Artista a fost înmormântată a doua zi, la Cimitirul Ghencea Civil, după regulile impuse de pandemia de Covid-19. Ulterior, regulile de înmormântare au fost schimbate, pentru a permite bolnavilor să aibă acces la un preot și la rudele lor.

Aurel Pădureanu a fost distrus de durere și nimeni nu a reușit să-i aducă alinare. Cei doi soți au fost împreună 33 de ani, deși în ultimii doi ani se certaseră și se gândeau să divorțeze.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Cele mai noi efecte de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni