Au apărut primele perle de la examenul de Bacalaureat 2021. Ce au putut să scrie elevii

30 Iunie 2021, 14:55

Citeste mai mult despre: perle Bacalaureat, BAC 2021, perle BAC 2021,

Recent a avut loc examenul de Bacalaureat 2021 la Limba și literatura română. Bineînțeles că, și în acest an, elevii care nu au știut ce să scrie mai exact la subiectele cerute au zis totuși să nu lase foile goale. 

Veve și Coțofană ne-au citit cele mai amuzante perle de la BAC:
- "Ana l-a iubit pe Ghiță, apoi și pe Lică, care era mai bogat. Bărbatul ei gelos a băgat cuțitul în ea, iar Lică l-a ras pe hangiu, fugind cu banii pe un cal găsit în șură."

- "La Moara cu Noroc, Ghiță n-a avut deloc noroc. S-a înfuriat pe nevasta lui că l-a înșelat cu Lică, șeful porcilor, a omorât-o scurt, dar și Lică l-a lichidat cu paloșul."

- "Ghiță și Ana trăiau fericiți la cârciumă cu o mamă bătrână și niște copii. Dar Lică invidios le-a luat banii și le-a dat foc, fugind la vale cu fulgerele ploii".

- "Perioadele de criză sunt acele perioade în care nu ești bine și ai numai nervi, iar implicarea civică este pe de-o parte în regulă, pe de altă parte nu este în regulă".

- "Lăpușneanu a omorât 47 de boieri, dar voia să mai omoare doi că încă nu se săturase de ucis".

"Lăpușneanu era crud și ofticos că avea pică pe unii oameni, le lua ochii, urechile și mâinile și le înfigea în poarta cetății".

"Era boss așa Creangă. Iubea copiii și îi saluta și el, ce să facă. Un fel de Tzancă de acum".


Vezi mai multe în materialul video de mai sus
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies