• PRO TV
  • Astazi, de la 22:30, spunem: Pe bune?! Claudia Pavel si Giani Kirita fac echipa cu Dita si Natanticu!

Astazi, de la 22:30, spunem: Pe bune?! Claudia Pavel si Giani Kirita fac echipa cu Dita si Natanticu!

Astazi, de la 22:30, spunem: Pe bune?! Claudia Pavel si Giani Kirita fac echipa cu Dita si Natanticu!

Incepand de astazi, de la 22:30, spunem Pe bune?! in noul quiz show prezentat de Andi Moisescu. 

Si pentru ca o ora de ras ajuta la arderea a 160 de calorii, ne mentinem in forma cu intrebari nesteptate si raspunsuri socante, dar si cu doua echipe extrem de amuzante, conduse de capitanii Costi Dita si Cosmin Natanticu.

In aceasta seara, in prima editie Pe bune?!, Costi il va avea alaturi pe Giani Kirita, iar Cosmin se va baza pe intuitia feminina si cunostintele Claudiei Pavel. Vor fi 12 intrebari interesante si 500 lei pentru fiecare raspuns corect, insa intrebarea finala, cea cu numarul 13, poate da lovitura de gratie si poate schimba totul. De asemenea, sustinatorii sunt foarte importanti, pentru ca banii castigati vor merge la ei. Tocmai de aceea este strict decizia lor in ce tabara se asaza. 

Printre categoriile care se vor fi pe panou astazi sunt: Antipozi, De vis, Munca bate faima, Hali-ce?! sau Haute couture. Tot astazi, vom afla raspunsurile la intrebari precum: Ce faceau romanii pentru a tine bolile la distanta?, Ce masoara un halimetru?, Cum poti preveni caderea picaturilor de ceara de pe o lumanare aprinsa? sau Ce este triskaidekafobia?.

Un prezentator genial + doi capitani dementiali! Primul intreaba, ceilalti doi raspund, iar publicul castiga. In seara aceasta, de la 22:30, Pe bune?!, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni