• PRO TV
  • Ariana Grande s-a oprit din cântat în mijlocul concertului. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia asta

Ariana Grande s-a oprit din cântat în mijlocul concertului. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia asta

Ariana Grande s-a oprit din cântat în mijlocul concertului. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia asta

Ariana Grande s-a oprit în mijlocul unei prestații live pentru a-i face pe plac unui fan. Gestul artistei i-a uimit pe toți cei aflați la concert. 

Este un star internațional și se bucură de un succes răsunător. Ariana este recunoscută pentru faptul că își respectă fanii în mod deosebit, însă în ultimul său concert a făcut un gest mai puțin așteptat.

Evenimentul la care se aflau aproxmativ 1.600 de oameni a fost întrerupt de către artistă chiar în momentul interpretării unei piese, pentru a-i face pe plac unui fan. Într-un mod inopinat, un tânăr aflat la concert a încercat să surprindă momentul în care artista se afla pe scenă, cu un telefon mobil. Pentru că nu a reușit să imortalizeze momentul, adolescentul a strigat: "Așteaptă, ia-o de la capăt. Nu filmează!!". 

Ariana s-a oprit din interpretare și i-a răspuns direct de pe scenă: "Te ascult! Sigur, ești gata acum?". Trebuie să recunoaștem că este un lucru de admirat ca un artist de o asemenea anvergură să aibă astfel de reacții față de fanii săi. 

Twitterul care a surprins momentul a devenit viral în scurt timp și a avut numeroase reacții pozitive

Nu este pentru prima oară când Ariana le face surprize fanilor. Invitată în celebra emisiune a lui Jimmy Fallon, starul le-a pregătit o surpriză de proporție mai multor fani care au fost invitați să fredoneze hit-ul din 2014, "One last time". 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni