• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Arhitecții Visuri la cheie transformă dorințele în realitate: "Anul acesta am văzut cele mai puternice cazuri"

Arhitecții Visuri la cheie transformă dorințele în realitate: "Anul acesta am văzut cele mai puternice cazuri"

O nouă ediție a emisiunii Visuri la cheie începe miercuri, 15 septembrie, prilej cu care una dintre arhitectele implicate în proiect a fost invitată în platoul Vorbește lumea. Ea a oferit detalii despre emisiunea care transformă visele în realitate și a oferit sfaturi utile pentru toți cei care plănuiesc să redecoreze o comodă.   

Laura Boghiu, arhitect al emsiunii, a dezvăluit că a fost învoită de la filmări pentru a participa la Vorbește lumea. "Filmările merg foarte bine. Colegii mei se află acolo, astăzi predau o casă. Abia aștept să urmăriți episodul de diseară pentru că trebuie să o cunoașteți toți pe Simona. O fată care 18 ani și are cancer, dar care ne-a întâmpinat cu o energie foarte bună care ne-a ajutat să depășim toate momentele dificile", a povestit Laura.

Laura a mărturisit că poveștile de viață ale oamenilor întâlniți continuă să o impresioneze: "Mă așteptam ca în al treilea sezon al meu să nu mai întâlnesc atât de multe cazuri puternice, dar anul acesta mi se pare că am întâlnit cele mai puternice cazuri de până acum", a spus Laura.

Întrebată care este momentul cel mai emoționant pentru ea, Laura a dezvăluit că fericirea pe care o trăiesc oamenii atunci când își revăd casele reconstruite este cea care îi oferă energia necesară pentru a duce la capăt orice își propune în cadrul emisiunii. 

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni