• PRO TV
  • Are un chip angelic, insa este "fata" rea a Hollywood-ului. Ruby Rose sparge barierele look-ului feminin

Are un chip angelic, insa este "fata" rea a Hollywood-ului. Ruby Rose sparge barierele look-ului feminin

Are un chip angelic, insa este "fata" rea a Hollywood-ului. Ruby Rose sparge barierele look-ului feminin

Ruby Rose este cea care a revolutionat aparitiile feminine de la Hollywood.Ea impresioneaza printr-o atitudine dezinhibata si prin look-ul controversat pe care il are.

Desi in trecut actrita afisa un stil mai femnin, noul ei look s-a conturat treptat, pana la cel pe care il are astazi. Chiar daca este atrasa de femei, Rose face furori, stilul ei androgin o transforma intr-un adevarat sex simbol.

In cursul zilei de joi, actrita in varsta de 29 de ani a postat pe pagina ei de socializare cateva fotografii din sala de sport, unde se pregateste intens pentru noile sale filme, John Wick 2 si Return of Xander Cage, zic cei de la Daily Mail. 

Purtand o pereche de colanti pentru sport si o bustiera, Rose a lasat la vedere o mare parte dintre tatuajele care ii acopera corpul si care intaresc ideea ca nu corespunde deloc standardelor cu care ne-a obisnuit "cetatea filmului".



Desi frumusetea ei este incontestabila, atitudinea ei de "fata rea" o deosebeste de restul divelor din showbiz. Lesbiana declarata, Ruby Rose nu se jeneaza sa vorbeasca deschis despre preferintele sale sexuale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni