• PRO TV
  • Are 57 de operatii estetice, dar nu se opreste aici. La ce procedura va recurge Rodrigo Alves

Are 57 de operatii estetice, dar nu se opreste aici. La ce procedura va recurge Rodrigo Alves

Are 57 de operatii estetice, dar nu se opreste aici. La ce procedura va recurge Rodrigo Alves

Barbatul Ken a cheltuit pana acum aproape 400 000 de lire pe 57 de operatii chirurgicale pentru a atinge perfectiunea fizica.

Dar Rodrigo Alves, in varsta de 33 de ani, tot nu este multumit cu felul in care arata. Acesta a marturisit pentru MailOnline ca in curand isi va schimba culoarea ochilor printr-o operatie riscanta in India.

"Urmatoarea mea operatie va fi pentru a schimba permanent culoarea ochilor. Acum port lentile de contact pictate manual de un artist din SUA. Fiecare pereche costa 500 de dolari si am 14 culori diferite", a declarat Rodrigo.

Are ochii caprui, dar pentru ca s-a saturat sa tot schimbe lentilele de contact, Rodrigo vrea sa se opereze din nou. Barbatul planuieste sa aiba o culoarea noua - light icy grey. Operatia va avea loc luna viitoare si totul se va filma.

Operatia il va costa aproximativ 8 000 de lire. Acesta a mai explicat ca aceasta operatie se face si in SUA sau Marea Britanie, dar nu din motive cosmetice, iar acest aspect se pare ca este legat si de refuzul medicilor din aceste tari de a se ocupa de Rodrigo.

Alves a mai adaugat ca va merge in Delhi la recomandarea unor prieteni: "Trei dintre prietenii mei au facut aceasta operatie si arata minunat. Voi merge la acelasi medic".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni