Antrenorii de la Vocea României, primele declarații despre show

Vocea României revine pe micile ecrane cu provocări, concurenți și antrenori noi. Iată primele declarații ale lui Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo Rose și The Motans (Denis Roabeș)!

Vocea României este unul dintre cele mai apreciate show-uri de talente de la noi din țară. Acesta a avut întotdeauna un succes incredibil, iar anul acesta promite să se depășească pe sine. Provocări incredibile, concurenți din ce în ce mai dinamici și noi antrenori. Smiley și Theo Rose, Irina Rimes, Tudor Chirilă și The Motans (Denis Roabeș) au oferit un interviu la Vorbește Lumea!, unde au spus care sunt sentimentele care îi încearcă înainte de debutul noului sezon Vocea României.

Una dintre cele mai mari surprize ale sezonului o face echipa formată din Theo Rose și Smiley, care este gata să îi îndrume pe viitorii concurenți. Este prima oară când antrenorii sunt în această formulă, iar acest lucru este foarte interesant atât pentru ei, cât și pentru telespectatori.

„Mie mi s-a părut că trebuie un suflu nou pentru Vocea României din generația nouă. Theo este una dintre vocile importante din generația nouă și cred că eu aș putea să o învăț tainele „Vocea României”. Ea poate să mă învețe muzică nouă, mai ales că are în plus entuziasmul, efervescența, e super autentică și asta îmi place foarte mult la ea. Cred că vom fi o echipă foarte puternică!”, a spus Smiley la Vorbește Lumea”.

Și Theo Rose a spus care sunt sentimentele care o încearcă, mai ales că este prima dată când participă în calitate de antrenor la un concurs de muzică.

„E un om cu atâta experiență. Eu sunt o tipă fresh, care vine cu un suflu nou, cred că o să fie mai mult decât benefic pentru concurenții care vor fi în echipa noastră. Sper că le voi fi de folos concurenților. Pentru mine e extraordinar, sunt entuziasmată toată, abia aștept să aud voci extraordinare. Poate îmi dă Dumnezeu un fler să aleg fix concurentul care să câștige. De acolo, o să mă recomande talentul și munca mea.”, a declarat Theo Rose.

Mai mult decât atât, The Motans este și el pentru prima dată pe scena Vocea României, în calitate de antrenor. Acesta recunoaște că are emoții mari, însă este pregătit să facă față tuturor provocărilor.

„Am emoții, sunt om și eu. Chiar dacă nu pare, sunt. Nu cred că va fi greu să aleg persoana fără să o văd, acest aspect ar putea să ne ajute”, spune The Motans.

VEZI DECLARAȚIILE LUI TUDOR CHIRILĂ ȘI ALE IRINEI RIMES ÎN MATERIALUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni