• PRO TV
  • Anna Lesko, o nouă fotografie sexy pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta

Anna Lesko, o nouă fotografie sexy pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta

Anna Lesko, o nouă fotografie sexy pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy și mediatizate vedete din țara noastră, iar în ultimele luni a fost în centrul atenției datorită carierei.

Concurentă la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, artista a cucerit și topurile muzicale din mediul online cu piese precum „Ivanko” (feat. Culiță Sterp) și „Binele nostru” (feat. Emy Alupei, Anda Adam, Cream și Minodora), care au adunat împreună peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult decât atât, Anna Lesko știe și cum să-și țină aproape fanii pe care îi are pe rețelele de sociazliare.

Spre exemplu, vedeta în vârstă de 41 de ani a postat recent pe Instagram o fotografie super sexy, în care apare acoperită doar cu un prosop, imagine ce a adunat peste 5.000 de like-uri în doar câteva ore.

Chiar dacă fotografia a strâns rapid mii de like-uri, părerile celor care au comentat în dreptul imaginii au fost împărțite: unii afirmă că Anna Lesko este superbă, în timp ce alții o acuză că apare prea des dezbrăcată.

 „Superbă, delicată”, „Cea mai sexy și harnică femeie. Bravo” și „În afară de a-ți arăta părți ale corpului mai știi ceva?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții.

foto: Instagram Anna Lesko

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 32: Cine crede Geanina Ilies că va fi marele câștigător Ferma

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni