• PRO TV
  • Anisia Gafton: Ferma te împinge să fii cea mai bună versiune a ta. Emisiunea a fost lider de audiență

Anisia Gafton: Ferma te împinge să fii cea mai bună versiune a ta. Emisiunea a fost lider de audiență

Anisia Gafton: Ferma te împinge să fii cea mai bună versiune a ta. Emisiunea a fost lider de audiență

S-a încheiat cea de-a doua săptămână a concurenților în Ferma și în pădurea bandiților. Fiecare dintre ei și-a depășit limitele și a descoperit că poate avea grijă de animale, că poate mânca foarte puțin și că poate dormi în condiții deloc confortabile. 

Aseară, emisiunea a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 3.2 puncte de rating și 12% share.

Momentele de tristețe s-au îmbinat cu cele fericite pentru Anisia Gafton. După ce a pierdut duelul de eliminare în fața Elenei Chiriac, ea a primit o veste neașteptată: poate lupta contra unui bandit pentru un loc în competiție. După ce a stat pe gânduri, a provocat-o pe Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă. 

Mânată de forța interioară și de dorința de a demonstra că a devenit mai puternică și mai decisă, Alina a câștigat proba de îndemânare și s-a reîntors în tabăra bandiților, cu o serie de resurse la care aceștia nu sperau: mere, cartofi și ceapă! ”Am avut încredere în mine. Am fost concentrată ca niciodată”, a mărturisit Alina la finalul serii.  

Tot aseară, Mihaela a decis că pentru munca fermierilor din ultima săptămână, aceștia merită 12 dintre cei 20 bănuți puși în joc: 5 pentru săteni și 7 pentru orășeni. O mare parte dintre bani au fost pierduți deoarece nu au realizat că au pierdut una dintre găini. 

Marțea și joia viitoare de la 21:30, miercuri de la 22:30, continuă cel mai tare și mai dur sezon Ferma! Bandiții sunt pregătiți să atace din nou, un nou fermier șef va prelua conducerea casei și noi servitori se vor confrunta cu greutatea activităților din curte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni