• PRO TV
  • Angelina Jolie donează 1.000.000 $, în plină pandemie de coronavirus

Angelina Jolie donează 1.000.000 $, în plină pandemie de coronavirus

Angelina Jolie donează 1.000.000 $, în plină pandemie de coronavirus

Angelina Jolie face eforturi pentru a hrăni copiii defavorizați al căror acces la prânzurile școlare a fost întrerupt de închiderea școlii, pe fondul pandemiei coronavirusului.

Angelina Jolie face eforturi pentru a hrăni copiii defavorizați al căror acces la prânzurile școlare a fost întrerupt de închiderea școlii pe fondul pandemiei coronavirusului.

Ea a acordat un milion de dolari asociației caritabile No Kid Hungry, care spune că până acum a răspândit 2 milioane de dolari în 30 de state pentru a hrăni copiii ai căror familie au venituri mici.

"Începând cu această săptămână, peste un miliard de copii din întreaga lume nu merg la școală din cauza pandemiei de coronavirus", a spus Angelina, 44 de ani, într-o declarație pentru No Kid Hungry.

„Mulți copii depind de îngrijirea și mâncarea pe care o primesc în timpul orelor de școală, inclusiv aproape 22 de milioane de copii din America care se bazează pe sprijinul alimentar”.

Angelina, care este renumită pentru filantropia sa, a adăugat: „No Kid Hungry face eforturi mari pentru a ajunge la cât mai mulți dintre acei copii”.

Ea a colaborat intens cu Națiunile Unite și a scris un comunicat publicat miercuri, promovând noua coaliție globală pentru educație a UNESCO, care încearcă să faciliteze educația la distanță, deoarece toate școlile din întreaga lume s-au închis.

În 2006, vedeta de film și fostul ei soț Brad Pitt și-au întemeiat propria fundație caritabilă numită după fiul lor cel mai mare, Maddox, 18 ani, și s-au concentrat pe Cambodgia.

Această organizație menține 10 școli în funcțiune în Cambodgia, iar Angelina finanțează separat școlile de fete din Afganistan și Kenya, relatează People.

S-a implicat în întreaga lume pentru diferite cauze, iar în 2012 a primit statutul de trimis special din partea Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Angelina nu este singura celebritate care s-a implicat în fundația No Kid Hungry, întrucât Jennifer Garner și Amy Adams au început o strângere de fonduri pentru ei săptămâna trecută.

În clipul de mai jos, Amy și Jennifer au anunțat marțea trecută că vor citi cărți pentru copii pe Instagram pentru a strânge bani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni