• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andrei Lăcătuș alias Shurubel, infectat cu noul coronavirus! Cosmina Păsărin l-a înlocuit în platoul Vorbește lumea

Andrei Lăcătuș alias Shurubel, infectat cu noul coronavirus! Cosmina Păsărin l-a înlocuit în platoul Vorbește lumea

Andrei Lăcătuș alias Shurubel, infectat cu noul coronavirus! Cosmina Păsărin l-a înlocuit în platoul Vorbește lumea

Ediția de luni, 13 septembrie, a emisiunii "Vorbește lumea" a început cu o veste nu tocmai bună. Dacă săptămâna trecută Adela Popescu a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus, luni Andrei Lăcătuș alias Shurubel a fost testat la rândul său pozitiv. Cea care l-a înlocuit în emisiune a fost Cosmina Păsărin.

Bogdan Ciudoiu a lăsat de înțeles, în timpul emsiunii, că și colegul său, Shurubel a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. "Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi", a fost gluma pe care a făcut-o acesta.

Atunci când Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul și a subliniat că nativii Taur trebuie să fie atenți la aspectele legate de sănătate pentru că acest sector este vulnerabil, Bogdan nu a întârziat să remarce: "Să vă spun ceva, și Shurubel este taur".

Adela Popescu a intrat în direct și a povestit despre cum se simte și cum decurg zilele petrecute în izolare, acasă. Prezentatoarea a complimentat modul în care se descurcă Cosmina Păsărin în platoul emisiunii și a subliniat că " arată impecabil". Primul lucru pe care i l-am spus lui Radu atunci când am deschis televizorul a fost: Wow, ce bine arată Cosmina! 

După interviul cu Adela Popescu, Bogdan a confirmat că Shurubel se află acasă pentru că a fost infectat cu noul coronavirus. "Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei", a fost mesajul lui Bogdan.

Vezi și: 
Adela Popescu, infectată cu covid-19

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni