• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andrei Krișan, dezvăluiri despre prieteniile de la Survivor! Cu cine a păstrat legătura

Andrei Krișan, dezvăluiri despre prieteniile de la Survivor! Cu cine a păstrat legătura

Andrei Krișan a ajuns în finala Survivor România 2023 și chiar a fost pe punctul de a pune mâna pe marele trofeu, însă Dan Ursa s-a calificat înaintea lui. Tânărul a rămas cu o experiență de neuitat, despre care a discutat în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Fostul Războinic este apreciat în număr mare de fanii emisiunii Survivor și a rămas în atenția publicului după ce s-a calificat în Finala emisiunii din Republica Dominicană.

Invitat la „Vorbește Lumea”, Andrei Krișan a vorbit despre experiența celui mai puternic reality show din lume.

„Este un sentiment extraordinar. Parcă încă nu m-am ancorat la realitate și simt că mă trezesc dimineață și sunt sub frunze. E foarte fain și nu mă așteptam niciodată să ajung în punctul ăsta, să văd atâta apreciere de la oameni. Chiar sunt super fericit”, a dezvăluit Andrei Krișan când a fost întrebat cum se simte acasă, după cele cinci luni și jumătate petrecute în jungla din Republica Dominicană.

Fostul Războinic a legat și prietenii, lucru despre care a vorbit astăzi în emisiune. Finalistul Survivor 2023 își aduce aminte cu drag de momentele petrecute alături de Ștefania Stănilă, Carmen Grebenișan și Bianca Patrichi. Au râs, au pus la cale strategii și s-au încurajat reciproc pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

„Cu Carmen, Ștefania și Bianca m-am înțeles cel mai bine și totul a fost natural. Am ajuns să ne apropiem și chiar păstrăm legătura”, a mai spus fostul Războinic.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni