• PRO TV
  • Andrei Ciopec a renunțat la actorie și televiziune pentru a deveni călugăr: "În mine creștea un dor de Dumnezeu"

Andrei Ciopec a renunțat la actorie și televiziune pentru a deveni călugăr: "În mine creștea un dor de Dumnezeu"

Andrei Ciopec a renunțat la actorie și televiziune pentru a deveni călugăr: "În mine creștea un dor de Dumnezeu"

Actorul Andrei Ciopec a renunțat la un început de carieră promițător în domeniul televiziunii, dar și la actorie pentru a se călugări. Motivul pentru care a luat această decizie radicală a fost dezvăluit chiar de el, în cadrul unui interviu recent.

Andrei Ciopec se bucura de succes în domeniul actoriei și participa la diferite proiecte în televiziune atunci când a hotărât să renunțe la tot ce îi era cunoscut până în acel moment pentru a se dedica complet religiei și divinității. În ciuda faptului că munca sa era recunoscută și apreciată, Andrei nu se simțea împlinit, potrivit propriilor declarații. 

"Începusem să fiu cât de cât cunoscut, câștigam bine. Și, din punct de vedere lumesc, la acea vreme, nu a fost nimic care să mă împlinească mai mult decât actoria. Însă, în mine creștea un dor de Dumnezeu din ce în ce mai mare", a povestit Andrei. 

Andrei a mărturisit că întâlnirea și discuțiile îndelungate pe care le-a avut cu un preot au fost decisive în decizia pe care a luat-o și pe care nu o regretă nici măcar o secundă. 

"Am început să merg pentru sfat duhovnicesc și la Părintele Irineu Curtescu. Această întâlnire a fost pentru mine cea mai importantă. Deoarece a dat prilejul unui șir de nenumărate alte întâlniri, prietenii frumoase, căutări și răspunsuri, a povestit Andrei", într-un interviu acordat pentru Basilica.ro. 

Vezi și: Coaste de porumb




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni