• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Raicu și Horia Brenciu îi vin în ajutor lui Cătălin Măruță, astăzi, de la ora 15:00!

Andreea Raicu și Horia Brenciu îi vin în ajutor lui Cătălin Măruță, astăzi, de la ora 15:00!

Andreea Raicu și Horia Brenciu îi vin în ajutor lui Cătălin Măruță, astăzi, de la ora 15:00!

Andreea Raicu și Horia Brenciu fac echipă azi, de la ora 15.00, pe PRO TV, când vor avea rol de gazde în emisiunea “La Măruță”.

Așa cum ne-a obișnuit de o săptămână, Cătălin Măruță va fi live, de la ora 15:00, de la el de acasă. Prezentatorul va avea azi două ajutoare de nădejde. 

“Breaking News! Ieri m-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină... Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: astăzi voi prezenta emisiunea “La Măruță”! O să am și o parteneră specială: Andreea Raicu!  Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram, acolo unde a pus și o fotografie de arhivă cu Cătălin Măruță. 

Și Andreea Raicu i-a urmat exemplul și a postat pe Instagram o fotografie de pe “happylica”. Îndrăgita vedeta de televiziune le-a dat întâlnire fanilor, la aceeași oră, pe PRO TV. 

“SURPRIZĂ!! Azi eu pun întrebările în emisiunea La Măruța. Și nu singură, împreună cu Horia Brenciu! Am zis că nu putem să îl lăsăm la greu pe @catalin_maruta acum când este în carantină. Așa că ne vedem la 15:00 la @protv_romania vă pup”, a scris Andreea Raicu.

Ne vedem de la ora 15:00 la Măruță! Aducem distracția și invitații speciali astfel încât ziua voastră să fie tot mai bună! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni