• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andreea Raicu, despre „detox-ul” din vacanță: “Aici mi-am reluat obiceiul de a medita în fiecare zi”

Andreea Raicu, despre „detox-ul” din vacanță: “Aici mi-am reluat obiceiul de a medita în fiecare zi”

Andreea Raicu a vorbit astăzi la "Vorbește Lumea" despre vacanța ei relaxantă din Thailanda, dar și despre acele zile în care vedeta a renunțat complet la telefon.

Andreea Raicu a pășit în noul an cu o stare de spirit excelentă. A fost într-o binemeritată vacanță exotică în care a renunțat la telefon și la rețelele de socializare. Cu această ocazie, Andreea și-a rezervat timp doar pentru ea. La întoarcere, vedeta a mărturisit că și-a reluat programul de lucru mult mai relaxată și mai liniștită.

Chiar dacă a plecat cu un grup de prieteni, Andreea a avut grijă să-și dedice zilnic câteva ore de intimitate pentru a putea medita în liniște.

În grupul de oameni în care am fost erau copii, dar în ficare zi îmi găseam un spațiu doar al meu. Indiferent de cât de mult îmi doream să fiu cu ei, îmi făceam timp și pentru mine”, a mărturisit vedeta.

Zielele mele de vacanță au fost foarte liniștite fără Instagram... Eu având o relație destul de complicată cu el... Nu am folosit telefonul deloc, așa că nu am fotografiat nimic. Noroc că prietenii mei au făcut poze în care eram și eu. Și cel mai important, mi-am reluat obiceiul de a medita. În fiecare dimineață mergeam la orele de Yoga, apoi stăteam. Pur și simplu, stăteam degeaba! E atât de important să faci asta. Cred că e un lucru pe care am uitat să-l facem în ultimul timp...”, a spus Andreea Raicu.

Vedeta a mai povestit că nu e prima oară când pleacă într-o vacanță în care se bucură din plin de clipele simple de liniște și relaxare: “Într-un tur făcut în India, unul dintre facilitatorii mei m-a văzut foarte agitată. După ce m-au întrebat ce vreau să fac, mi-au recomandat să mă duc la piscina din cadrul centrului și să stau acolo două ore. Pur și simplu, să stau! Să nu fac nimic! Și eu i-am întrebat dacă pot să citesc, dar ei au insistat să stau! Am învățat exercițiul asta de acolo”, a povestit Andreea Raicu. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Andreea Raicu Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni