• PRO TV
  • Andreea Marin, una dintre cele mai sexy aparitii din acest an. Vedeta si-a etalat silueta intr-o rochie eleganta

Andreea Marin, una dintre cele mai sexy aparitii din acest an. Vedeta si-a etalat silueta intr-o rochie eleganta

Andreea Marin, una dintre cele mai sexy aparitii din acest an. Vedeta si-a etalat silueta intr-o rochie eleganta

Andreea Marin este mai in forma ca niciodata. Frumoasa vedeta arata senzational dupa ce si-a recapatat silueta si a slabit aproximativ 25 de kilograme. 

Casatorita cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin surprinde in ultima perioada cu aparitii care mai de care mai elegante si mai extravagante. Vedeta se simte bine in pielea ei, iar acest lucru este vizibil si in fotografiile pe care aceasta le publica pe contul sau personal de Facebook. 

Citeste si: S-a apucat sa slabeasca dupa ce un vecin a jignit-o. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie

Fara urma de indoiala, Andreea Marin ramane una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton, o dovedeste cea mai recenta imagine publicata pe Facebook. Imbracata intr-o rochie de culoare neagra, multa si eleganta, Andreea Marin si-a etalat trupul atent lucrat. Tinuta ii pune in evidenta talia, iar dantela aplicata in zona decolteului ii incadreaza perfect bucrul.

Accesoriile purtate de Andreea Marin au fost si ele pe placut doamnelor, comentariile si aprecierile la adresa vedetei fiind numeroase. 

"Superba!", "Este tare frumoasa! Te iubesc!" sau "Foarte frumosa! O adevarata doamna!" sunt doar cateva dintre complimentele primite de Andreea Marin de la admiratorii sai.

Respir culoare si aer proaspat de gradina-n floare inainte sa plec spre un eveniment de suflet : Atipic Beauty. Multumesc, Cristallini RochiideSeara! Un gand bun tuturor!

Posted by Andreea Marin on Wednesday, April 8, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni