• PRO TV
  • Andreea Marin si sotul ei, asa cum rar s-au lasat fotografiati. Cum au fost surprinsi cei doi

Andreea Marin si sotul ei, asa cum rar s-au lasat fotografiati. Cum au fost surprinsi cei doi

Andreea Marin si sotul ei, asa cum rar s-au lasat fotografiati. Cum au fost surprinsi cei doi

Andreea Marin a luat prin surprindere pe toata lumea cu cel de-al treilea mariaj, iar cele mai recente articole din presa tabloida au dezvaluit faptul ca cei doi isi doresc foarte mult sa devina parinti.

Sotul ei, cu 11 ani mai tanar, pare nerabdator sa-i ofere Violetei, fiica de 5 ani a Andreei din casnicia cu Stefan Banica, un fratior sau o surioara: "Visul meu este sa fim o familie normala. Imi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoti de la cele doua surori ale mele. Nu doar eu, ci toata lumea asteapta acum un bebelus de la noi. Daca vom fi binecuvantati cu un copil, il voi primi cu toata dragostea mea. Am un sentiment puternic ca voi fi tata", a marturisit Tuncay Ozturk pe un site de socializare, inca de la inceputul realatiei.

 

In cele mai recente imagini publicate de prezentatoarea tv pe un site de socializare, cei doi par mai fericiti ca niciodata. Isi petrec sarbatorile de iarna in liniste si profita de fiecare moment.

 

"Sibiul e o alegere minunata in preajma sarbatorilor de iarna! Mi-am dorit ca sotul meu sa vada un loc nou pentru el din tara noastra si sa simta caldura sarbatorilor noastre, traditiile, bucuria, luminile impodobind casele, strazile, targul dedicat lui Mos Craciun... Am ales spontan, nu ne-am facut planuri din timp, si a fost minunat asa. Tot neplanificat, l-am vazut si pe noul presedinte, Klaus Iohannis, la concertul din Biserica Romano-Catolica. Astfel am trecut in cel de-al doilea an impreuna ca familie si a fost o binecuvantare, un gand bun, Sibiu!", a scris Andreea in descrierea imaginilor.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni