• PRO TV
  • Andreea Esca, urare cu mesaj special pentru români, de sărbători

Andreea Esca, urare cu mesaj special pentru români, de sărbători

Andreea Esca, urare cu mesaj special pentru români, de sărbători

A fost un an plin de realizări pentru Andreea Esca, iar pentru 2019 și-a propus să ia tot ce-i mai bun din fiecare zi. Iată ce le dorește românilor prezentatoarea Știrilor PRO TV!

Aproape l-a văzut pe Moș Crăciun odată și își amintește cu plăcere de serile de Ajun când aștepta nerăbdătoare să deschidă cadourile. Andreea Esca mărturisește că sărbătoarea Crăciunului a fost întotdeauna specială în familia ei, iar în această perioadă a anului s-a bucurat mereu de un dar neprețuit. „Niciodată nu mi-a lipsit dragostea părinților mei, de Crăciun, și toată atmosfera aceea de bucurie, de sărbătoare, de veselie. Am fost întotdeauna o familie de oameni veseli”, dezvăluie Andreea Esca într-un interviu pentru protvplus.ro

Prezentatoarea Știrilor PRO TV spune că nu i-a plăcut niciodată frigul, motiv pentru care va petrece Crăciunul departe de țară, la 20 de grade Celsius. Acesta a fost cam singurul plan pe anul 2018, iar pentru 2019 își propune să ia fiecare zi așa cum vine. Andreea Esca e de părere că lipsa planificării îi permite să fie flexibilă și îi oferă loc pentru idei noi. „Nu vă recomand și dumneavoastră, dar eu așa sunt și nu mă mai schimb acum, că e prea târziu”, mărturisește Esca.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV are o urare specială pentru români de Crăciun și Anul Nou. Vedeți mai jos mesajul Andreei Esca!

Și celelalte vedete PRO TV sunt pregătite de sărbătoare. În Ajun de Crăciun, echipa emisiunii România, te iubesc! a lăsat anchetele deoparte pentru a transmiste un mesaj călduros tuturor celor care urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție de la PRO TV. Cristian Leonte, Rareș Năstase, Paul Angelescu, Cosmin Savu, Alex Dima și Paula Herlo și-au amintit de momentele frumoase pe care le-au trăit alături de cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă. Iată ce îi face și acum fericiți de Crăciun!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni