• PRO TV
  • Andreea Esca, surprinsă de fiica ei. Alexia i-a spus de ce nu-i place la școală în Anglia

Andreea Esca, surprinsă de fiica ei. Alexia i-a spus de ce nu-i place la școală în Anglia

Andreea Esca, surprinsă de fiica ei. Alexia i-a spus de ce nu-i place la școală în Anglia

Alexia Eram a început al doilea an de studii la Universitatea de Arte Creative din Londra, însă nu e prea încântată de școala din Anglia. Andreea Esca a dezvăluit ce o nemulțumește pe fiica ei.

Alexia Eram a ajuns la universitatea londoneză după ce a terminat Liceul Francez de la București. În capitala Angliei, fiica Andreei Esca studiază marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei, însă nu e prea încântată de noul mediu. Andreea Esca a explicat ce o nemulțumește pe fiica ei.

„Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe”, a dezvăluit Andreea Esca într-un articol publicat pe alistmagazine.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

În replică, prezentatoarea Știrilor PRO TV i-a explicat fiicei ei că nu e corect să generalizeze și că e bine să găsesească lucurile pozitive din orice experiență pe care o trăiește. 

Însă, Andreea Esca e conștientă că fiica ei se simte ca cei mai mulți români plecați din țară, pe care dorul de România îi topește chiar și după ce au prins rădăcini în Regat.

Andreea Esca a dat exemplul a doi tineri români care „se declară fericiți” cu noua lor viață din Londra. Însă, când vine vorba de România, lucrurile se schimbă.

„Povestesc entuziaști despre tot felul de lucruri minunate pe care le fac și pe care niciodată nu ar fi avut șansa să le facă în România, iar eu sunt fericită, că o mai conving pe Alexia, că poate fi bine și la Londra. Dar ce să vezi, brusc revine leitmotivul… Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială. Nici nu avem când… că venim rupți. Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi. Oricum nu ne vedem îmbătrânind aici”, mai spune Andreea Esca.

Fotografii: Alexia Eram Instagram

Vezi și VIDEO: Andreea Esca, în club cu fiica ei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni