• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andreea Esca dezvăluie secretul unei vieți sănătoase! Ce face vedeta în mod regulat : „Beau câte un pahar...”

Andreea Esca dezvăluie secretul unei vieți sănătoase! Ce face vedeta în mod regulat : „Beau câte un pahar...”

Andreea Esca a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea”, care este secretul unei vieți sănătoase și fercite!

În urmă cu 27 de ani, Andreea Esca rostea primele cuvinte la pupitrul știrilor PRO TV, iar de atunci telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cele mai importante informații chiar de la ea.

Vedeta a intrat rapid în inimile celor de acasă și nu doar pentru meseria pe care o are, ci și pentru faptul că toți vor să știe cum este viața sa din spatele camerelor de filmat. Iată cum reușește să își mențină silueta perfectă și ce lucruri o fac să zâmbească în fiecare zi!

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea!

Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”
, a mărturisit Andreea Esca.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni