• PRO TV
  • N-ai vazut-o niciodata la televizor in aceasta tinuta. Cum va aparea Andreea Esca la pupitrul Stirilor ProTV astazi: FOTO

N-ai vazut-o niciodata la televizor in aceasta tinuta. Cum va aparea Andreea Esca la pupitrul Stirilor ProTV astazi: FOTO

N-ai vazut-o niciodata la televizor in aceasta tinuta. Cum va aparea Andreea Esca la pupitrul Stirilor ProTV astazi: FOTO

Prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 19:00 a venit la Alarma ProFM imbracata intr-o rochie speciala, cu print popular, realizat in Republica Moldova si a povestit cum le-a venit ideea, ei si colegelor de la revista despre campania “Iac-asa e IA mea”.

Eu cred ca ne-am uitat destul de mult la straini, apreciind ce au ei si cred ca e momentul sa ne uitam si la lucrurile bune pe care le facem in tara. Vorbind intr-o sedinta de redactie cu colegele ne-am dat seama ca toata lumea era interesata de colectia lui Yves Saint Laurent care a folosit ca model ia romaneasca, bine, pornind de la pictura lui Matisse si apoi Tom Ford a avut niste ii foarte frumoase, iar Adele a fost coperta la Vogue intr-o iie inspirata din Tara Fagarasului.

Si am zis: de ce sa ne aducem aminte de lucrurile frumoase din tara doar atunci cand le promoveaza cineva din strainatate? Poate ca e momentul sa ne ocupam noi de acest lucru si sa ne promovam valorile romanesti
”, a povestit Andreea la Alarma ProFM, spunand ca prin intermediul campaniei The OneIac-asa e IA mea” vrea sa propuna si o zi nationala a iei romanesti.


 

***                             “Iac-asa e ia mea!” spun vineri, 17 mai, de dimineata pana seara prezentatoarele ProTv!

           Lavinia Petrea, Neti Sandu, Corina Caragea, Alexandra Stoian, Magda Palimariu, Monica Dascalu, Raluca Arvat si Andreea Esca vor prezenta Stirile ProTv imbracate in ii traditionale romanesti.

***

Andreea a adaugat ca pe 17 mai si Institutul Cultural Roman din New York va demara de asemenea o campanie pe acelasi subiect si “probabil ca la Muzeul Metropolitan va exista ceva dedicat portului popular romaneasc, ceea ce e foarte frumos”.

Ascultatorii ProFM au aflat in aceasta dimineata de la Andreea Esca faptul ca tot astazi, cand este propusa ziua iei romanesti, toate prezentatoarele vor purta ii traditionale romanesti la pupitrul Stirilor ProTv, inclusiv ea.

Andreea a primit din partea echipei ProFM un tort aniversar, cu mesajul campaniei de 9 ani, iar la finalul emisiunii le-a facut si ea o surpriza ascultatorilor ProFM. Nicolai si Gicu au incheiat Alarma ProFM cu stirile matinale, de la ora 10:00 prezentate de Andreea Esca!




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni