• PRO TV
  • Andreea Bălan, mesaj pentru fani, după ce s-a spus că ar divorța: „Trageți concluzii greșite”

Andreea Bălan, mesaj pentru fani, după ce s-a spus că ar divorța: „Trageți concluzii greșite”

Andreea Bălan, mesaj pentru fani, după ce s-a spus că ar divorța: „Trageți concluzii greșite”

Mariajul Andreei Bălan a fost, în ultimele zile, cel mai dezbătut subiect în mediul online, deoarece au apărut informații potrivit cărora artista s-ar fi despărțit de soțul ei, George Burcea.

Zvonurile au fost alimentate de faptul că actorul nu mai poartă verigheta încă din luna ianuarie, dar și de faptul că trei nopți la rând el a dormit în apartamentul unui prieten. Mai mult decât atât, o postare făcută de cântăreață pe rețelele de socializare și o apariție televizată a actorului le-au dat apă la moară cârcotașilor.

Dorind să pună capăt speculațiilor, Andreea Bălan a decis să le răspundă fanilor care i-au scris pe Instagram, însă nu făcut decât să alimenteze și mai mult zvonurile care spuneau că mariajul ei nu mai funcționează.

Artista a postat pe Instagram o fotografie în care pare tristă, iar descrierea era una care lăsa loc de interpretări: „Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”. Iar fanii i-au scris Andreei Bălan că speră ca informațiile potrivit cărora ar urma să divorțeze sunt false, aceștia afirmând că ar fi păcat să dea cu piciorul unui mariaj atât de frumos.

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic” și „Sinceritatea pe care voi o cereți și o vreți insistent îmi poate afecta copiii în viitor. Aici nu mai e vorba de un stop cardiac, ca să îl comentez. Când sunt copii la mijloc, tăcerea e de aur” au fost două dintre răspunsurile pe care Andreea Bălan le-a oferit fanilor, însă pe care le-a șters apoi.

foto: Instagram Andreea Bălan

Vezi și: Divorțul, prin ochii copiilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni