• PRO TV
  • Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit? A șters toate pozele cu el de pe Instagram

Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit? A șters toate pozele cu el de pe Instagram

Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit? A șters toate pozele cu el de pe Instagram

În toamna anului trecut, Andreea Antonescu dezvăluia că iubește din nou, după ce artista a decis să pună capăt mariajului cu Traian Șpak.

Deși în acte nu divorțase încă, artista și soțul ei au decis să pună punct relației și să pornească fiecare pe drumuri separate. Așa s-a făcut că Andreea Antonescu a ajuns în brațele lui Ștefan Manolache.

Cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, iar tabloidele anunțau în ultimele zile că Andreea Antonescu ar fi însărcinată, dar că ar ascunde acest lucru de ochii publicului. Pentru a pune capăt acestor speculații, cântăreața a anunțat prin intermediul contului ei de Instagram că nu așteaptă un nou copil.

“Am tot văzut o știre care a circulat în persă în ultimele zile și m-am gândit să vă spun care este adevărul. Stați liniștiți, nu sunt însărcinată. Aveți cuvântul meu de onoare. Și, dacă e să se întâmple, vă promit că veți afla pentru prima dată de aici, de la mine de pe story”, a spus Andreea Antonescu.

Mai mult decât atât, se pare că Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-ar fi despărțit, deoarece amândoi au șters de pe rețelele de socializare fotografiile în care apăreau împreună.

Vezi și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre noul iubit

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni