• PRO TV
  • Andreea Antonescu s-a intors din America si e mai in forma ca niciodata. Uite cat de bine arata acum vedeta si cat de simpatica e fetita ei, Sienna

Andreea Antonescu s-a intors din America si e mai in forma ca niciodata. Uite cat de bine arata acum vedeta si cat de simpatica e fetita ei, Sienna

Andreea Antonescu s-a intors din America si e mai in forma ca niciodata. Uite cat de bine arata acum vedeta si cat de simpatica e fetita ei, Sienna

Multa vreme nimeni nu a mai auzit nimic despre Andreea Antonescu si asta pentru ca artista si-a petrecut timpul mai mult in America decat in Romania.

Andreea Antonescu a revenit de curand in Romania si petrece cateva zile la malul marii alaturi de fiica sa, Sienna, despre care spune ca i-a mostenit talentul artistic. Micuta adora sa urce pe scena alaturi de mama ei sau de nasa ei, Andreea Balan.

Invitata in emisiunea "Traieste-ti vara", difuzata de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV, Andreea Antonescu a marturisit ca i-ar placea ca fiica ei sa ii calce pe urme, dar ca o va lasa sa-si aleaga ce profesie va dori atunci cand se va face mare.

Cantareata tine legatura, insa, in permanenta cu fanii sai pe Facebook, unde posteaza in mod regulat fotografii si crampeie din viata ei personala. 

Andreea Antonescu a devenit cunoscuta in anii ’90 cu Andre, una dintre cele mai de succes trupe pop-dance din Romania. Acum in varsta de 31 de ani, cantareata se concentreaza pe cariera solo si mai ales pe viata de familie.



Ea si afaceristul Traian Spak, cu care s-a casatorit in secret, dupa cum a marturisit anul trecut in emisiunea lui Catalin Maruta, au devenit parintii unei fetite in mai 2011. "Stau ore intregi si ma uit la ea, adorm langa ea, incerc sa ii observ fiecare grimasa fiecare zambet, e superba. Sunt fericita, nu pot exprima in cuvinte, este o stare pe care nu am mai trait-o niciodata in viata mea", spunea atunci proaspata mamica intr-un interviu.  

Anul acesta, micuta Sienna Andreea Spak a implinit 3 ani, iar mama ei este extrem de mandra ca are un copil atat de frumos. 

 


In urma cu un an, Andreea Antonescu si-a facut si debutul in cinematografie. Ea a jucat un rol intr-un scurtmetraj ce s-a difuzat in America,  ”A night with Little Richard”. La un moment dat, cantareata romanca apare in masina de lux a unui barbat si se saruta cu acesta. "A fost frumos, dar eu ma axez pe muzica, filmul asta mai mult pentru distractie", a declarat blonda la Maruta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni