• PRO TV
  • Anca Turcasiu, in permanenta la dieta. Vedeta se mandreste cu silueta ei la 43 de ani

Anca Turcasiu, in permanenta la dieta. Vedeta se mandreste cu silueta ei la 43 de ani

Anca Turcasiu, in permanenta la dieta. Vedeta se mandreste cu silueta ei la 43 de ani

Artista luata de multe femei ca exemplu de intretinere. Momentan, a renuntat la sport, obligata de un accident recent. Tocul unui pantof i s-a prins intr-o treapta, chiar in timpul unui spectacol, iar cintareata a cazut si s-a dat de-a dura pe scarile scenei fracturindu-si un deget.

In ciuda celor petrecute si a ghipsului, Anca a continuat sa isi sustina recitalurile si nu sta departe nici de plaja, acolo unde isi afiseaza trupul zvelt.  La 43 de ani, vedeta cantareste aproape 60 de kilograme, dupa cum a marturisit intr-un interviu pentru "povestiri adevarate".

Mandra de silueta ei, dezvaluie si cateva secrete ale formei sale: a renuntat de doua luni la dulciuri si carbohidrati si este, in permanentza, extrem de atenta cu ceea ce mananca. "Nu mai am arderile din tinerete", zice ea cu zambetul pe buze.

Vezi VIDEO pe acasatv.ro

Patania recenta a cintaretei ar putea fi descrisa perfect de zicala potrivit careia "de ceea ce iti este frica, nu scapi". De cind se afla pe litoral, Anca a avut in permanenta grija sa nu alunece, sa nu se impiedice, sa nu cada. Ca un facut, exact asta s-a intimplat de curind, cind artista si-a fracturat un deget in timpul unui spectacol.

Desi trebuie sa poarte ghipsul timp de trei saptamani, Anca nu renunta nici la spectacole si nici la zilele insorite, numai bune pentru plaja.

Bunul simt, intelegerea si comunicarea sunt foarte importante pentru Anca Turcasiu. Acestea sint si citeva dintre calitatile care au atras-o la sotul ei. Cei doi sint de 17 ani impreuna, lucru care, zice artista, nu este tocmai usor.


Foto: Mircea Marinescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni