• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anca Țurcașiu, destăinuiri de suflet: “Pentru mine, viața însemna să-i fac fericiți pe cei din jurul meu”

Anca Țurcașiu, destăinuiri de suflet: “Pentru mine, viața însemna să-i fac fericiți pe cei din jurul meu”

Anca Țurcașiu a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, unde a povestit despre lecțiile primite de la anul 2020, dar și despre planurile sale de viitor. 

La cei 50 de ani, Anca Țurcașiu arată impecabil și are agenda încărcată pentru 2021, asta după ce și-a îndreptat atenția către două meserii.

Cântăreața a declarat că din ianuarie va susține un curs pentru copii. Este vorba despre “Arta conversației și ținuta în societate”, curs pentru care a primit deja un feedback pozitiv de la părinți. Pe lângă asta, Anca Țurcașiu este pasionată și de design interior și vrea ca pe viitor să ofere consultanță celor interesați de redecorarea spațiilor.

Despre anul care tocmai se încheie, cântăreața a mărturisit că a fost plin de lecții. “Depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am înțeles foarte multe lucruri. Am învățat foarte multe lecțiie de viață, la care poate nici nu am avut timp să mă gândesc până acum (...). Răbdare și nădejde și cumva încrederea în mine. Poate că înainte nu mă valorizam, poate că înainte nu eram atentă suficient la mine. Înainte eram atentă la cei din jurul meu, să le satisfac toate nevoile, toate plăcerile. Pentru mine viața însemna să-i fac fericiți pe cei din jurul meu de dimineață până seara. Am învățat să spun nu, atunci când nu vreau să fac ceva. Ceea ce pâna acum nu am facut. E un lucru foarte important pe care mi l-am însuțit”, a mărturisit Anca Țurcașiu. 

În vară, artista a divorțat de soțul ei, medicul Cristian Georgescu. Despărțirea s-a produs după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un fiu, Radu Cristian. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram ancaturcasiu

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni