• PRO TV
  • INTERVIU Anastasia Soare: "Ca să poți schimba o emoție de pe fața unei persoane, schimbi sprâncenele"

INTERVIU Anastasia Soare: "Ca să poți schimba o emoție de pe fața unei persoane, schimbi sprâncenele"

INTERVIU Anastasia Soare: "Ca să poți schimba o emoție de pe fața unei persoane, schimbi sprâncenele"

”Regina sprâncenelor”, una dintre cele mai bogate și mai cunoscute românce de la Hollywwood, a fost recent în Romania și cu această ocazie a acordat un interviu pentru protv.ro.

Anastasia Soare a reușit să impună un adevărat fenomen în materie de sprâncene și make-up pe plan internațional. Este una dintre cele mai de succes femei din lume care a reușit să-și clădească un imperiu de milioane de dolari în zona de beauty doar cu o "pensetă".

 

Vă mai amintiți cum era la început?

Am avut în România un profesor de desen, care mai târziu a emigrat în America și care facea caricaturi pentru "New Yorkers" , iar el ne povestea, atunci când faci un portret cu creionul, cât de importante sunt sprâncenele.

Ca sa poți să schimbi o emoție de pe fața unei persoane, schimbi sprâncenele. Tot el ne-a prezentat "Golden Ratio" (Proporția de aur) pe care Leonardo Da Vinci a folosit-o de foarte multe ori în lucrările lui.

Când am ajuns în America și am început să fac fashion mi-am dat seama ca nimeni nu dădea atenție sprâncenelor. Chiar și eu, când îmi faceam tratamente faciale, îmi pensam sprâncenele și mi-am dat seama ca arătam surprinsă, pentru că le aveam foarte subțiri și arcuite... și uite așa am început să mă documentez, să caut metode ca să-mi repar sprâncenele și, când am descoperit cum, mi s-a parut că trebuie să împart această experiență cu toată lumea, cu toate femeile.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Cum a fost prima dată când ați ajuns în America, ce v-a impresionat cel mai mult?

Supermarketurile, pentru că am plecat când alimentările erau goale aici. În 1989, totul a fost nou pentru mine.


Ați ajuns să lucrați cu vedete internaționale precum Kim Kardashian, Oprah, J.Lo. Cum este să fiți apropiată de aceste vedete?

Este extraordinar, sunt femei care te inspiră, de la care înveți foarte mult. De pildă, este incredibil să fii în preajma lui Oprah, să stai sa vorbești cu ea și sa-i înțelegi filozofia de viață și cum gândește. Îi spun de fiecare dată: Când îți ating fruntea, parca îmi dai energia să mai fac lucruri și să nu mă opresc.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare) on

 


În România, se poarta sprâncenele tatuate, ce părere aveți despre această procedură?

Problema cu tatuajul este că sprâncenele arată bine pentru o perioada foarte scurtă, iar apoi se schimbă culoarea,  deci tot trebuie să folosești produse ca să acoperi tatuajul. Și atunci, de ce să nu folosești produse de la început? În plus, dacă se schimbă moda nu mai poți să le modifici, deci nu sunt un mare fan al tatuajului.

 

Care este tehnica corectă pentru a da formă sprâncenelor?

Vă duceți la salonul Anastasia din București și învățați toate tehnicile, avem niște șabloane, avem toate produsele ca să poți să-ți creezi sprânceana perfectă în concordanță cu structura osoasă și cu forma naturală a sprâncenelor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on




 Ce ne poți spune despre produsele Anastasia Beverly Hills lansate în Sephora? 

Sunt foarte fericită că acum fetele din România pot să se ducă să-și aleagă ce vor, ce le place, pentru că multe românce îmi spuneau pe Instagram că ele nu au acces l produsele mele cosmetice. 

Ceea ce este important de știut  este că eu am creat produse care să rezolve orice problemă ai, dacă te-ai pensat prea mult, dacă ai o cicatrice... Pe Instagramul anastasiabeverlyhills, noi postăm foarte multe videouri despre cum să-ți faci sprâncenele, despre make-up și nu numai că poți vedea produsele noastre, dar te ajutăm cu tutoriale, să înțelegi cum să le folosești 




Sursa Foto: Instagram; Getty Images

Vezi și "Regina sprâncenelor", vizită specială în România. Cum arată Anastasia Soare la 61 de ani

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni