• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Geanina Ilieș față în față. Cele două pețitoare de gospodari s-au întrecut în eleganță

Anamaria Prodan și Geanina Ilieș față în față. Cele două pețitoare de gospodari s-au întrecut în eleganță

Anamaria Prodan și Geanina Ilieș față în față. Cele două pețitoare de gospodari s-au întrecut în eleganță

Fosta prezentatoare de la “Gospodar fară pereche”, Anamaria Prodan, s-a întâlnit la un eveniment monden cu înlocuitoarea sa, Geanina Ilies. Cele două vedete s-au întrecut în ținute spectaculoase, pe covorul roșu.

Anamaria Prodan a fost elegantă într-o rochie neagră de gală, tip sirenă, cu umerii goi. Cu părul prins în coc, cu un decolteu impresionant și cu tatuajul de pe umăr la vedere, impresara a fost una dintre atracțiile serii.

Anamaria s-a întâlnit la eveniment cu Geanina Ilieș, cea care a înlocuit-o la emisiunea “Gospodar fară pereche”. Cele două s-au fotografiat împreună și au postat imaginile pe paginile lor de Instagram.

“Pereche de pețitoare pentru @gospodarfarapereche! Una și-a îndeplinit misiunea, cealaltă abia așteaptă s-o înceapă! Pe cuvânt de pețitoare că va fi un sezon tare!”, a spus Geanina Ilieș.

Geanina a atarat ca o adevărată prințesă într-o impresionantă rochie albă, cu franjuri, aplicații aurii și mâneci evazate.

„Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint Gospodar fără pereche a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac. Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea. Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”, a spus Geanina Ilieș despre noul sau rol de pețitoare la Gospodar fară pereche.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni