• PRO TV
  • Anamaria Prodan s-a supărat foarte tare pe cei care insinuează că ea ar avea o relație cu Dan Alexa

Anamaria Prodan s-a supărat foarte tare pe cei care insinuează că ea ar avea o relație cu Dan Alexa

Anamaria Prodan s-a supărat foarte tare pe cei care insinuează că ea ar avea o relație cu Dan Alexa

Pentru că au reapărut speculațiile legate de o posibilă relație între ea și Dan Alexa, Anamaria Prodan s-a supărat foarte tare.

Pe contul de Instagram a scris un mesaj pentru toți cei care mai declară că cei doi au fost sau sunt împreună, mai ales că nu au nicio dovadă reală în acest sens:

"Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu, de azi, pe care-l mai aud ca îndrăznește sa pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singura mană pană nu mai știe cu buletinul în mană cum îl cheamă!" 

 
În repetate rânduri, Anamaria Prodana a încercat să lămurească acest subiect și a declarat că între ea și antrenor e doar o relație strânsă de prietenie:

 "Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc," a afirmat Anamaria în trecut la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia. 
 
Mai mult, a recunoscut în repetate rânduri că a greșit când a avut un moment de agresivitate la adresa lui și că totul era legat de o dispută profesională pe care impresara a luat-o prea în serios. 

Vezi pe Pro Tv
 Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni