• PRO TV
  • Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu Românii au talent! Magitot este câștigătorul premiului de originalitate!

Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu Românii au talent! Magitot este câștigătorul premiului de originalitate!

Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu Românii au talent! Magitot este câștigătorul premiului de originalitate!

Ana Maria Pantaze a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. 


Ana Maria a fascinat publicul și jurații cu timbrul său vocal în fiecare etapă a competiției, dar și cu determinarea de a-și depăși condiția și de a demonstra că locul ei este pe scenă. Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. Alegerea publicului de această dată a fost Magitot.
 
Marea finală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.3 puncte de rating și 35.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 12.7% share.
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:43, peste 2.9 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.


 
11 concurenți extraordinari au adus aseară pe scenă numere uluitoare, care au stârnit ropote de aplauze și foarte multă emoție, iar Smiley a încântat telespectatorii cu noua lui piesa, Song about nothing. Publicul și-a susținut și de această dată favoriții, iar în urma voturilor acestora, Ana Maria Pantaze a fost desemnată câștigătoarea sezonului 9 Românii au talent. Încă din etapa preselecțiilor a ajuns la sufletele românilor prin momentul pe care l-a prezentat, a impresionat jurații, iar Mihai Petre a apăsat golden buzz-ul pentru ea. În semifinale a trecut la un alt nivel și a reușit să ridice încă o dată publicul în picioare cu o interpretare prin care și-a demonstrat perfect calitățile vocale incredibile. Datorită talentului desăvârșit, a impresionat și a primit voturile telespectatorilor pentru marea finală. Aseară a dat totul pe scenă și a trăit la intensitate maximă reprezentația pe care a pregătit-o pentru această ocazie specială. Emoția și energia transmise au ajuns la români, care au răsplătit-o cu voturile lor. 
 
”Sunt foarte emoționată, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, lui Mihai Petre pentru golden buzz-ul apăsat pentru mine, publicului care m-a susținut în permanență și care a trecut alături de mine de la o etapă la alta. Pe scenă m-am simțit extraordinar, chiar dacă de fiecare dată am avut emoții foarte mari. Încă nu-mi vine să cred că s-a terminat, că a trecut timpul atât de repede și am ajuns în finală. Toți am fost o echipă la Românii au talent și ne-am bucurat împreună de tot ce a fost până acum.”, a declarat cu lacrimi în ochi Ana Maria Pantaze.
 
Timp de o săptămână, telespectatorii au votat și cel mai original moment al acestui sezon Românii au talent, iar alegerea lor a fost Magitot. Concurentul a cucerit românii cu momentele lui inedite de magie și stand-up comedy și i-a făcut mereu să zâmbească.

După primirea cecului în valoare de 10.000 de euro, Magitot a declarat: ”A fost o super experiență și îmi pare foarte rău că s-a terminat. Sper să mai am ocazia să mă întâlnesc cu această echipă minunată. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat, părinților mei, familiei, prietenilor mei. Nu mă așteptam să câștig, a fost o surpriză, sunt extrem de fericit.”.
Telespectatorii au urmărit #9suprem, un sezon în care spectacolul a fost la putere, în care concurenții au uimit, au adus lacrimi de emoție și au demonstrat că talentul lor nu are limite.
 
Cursa pentru căutarea următorului erou național a început! Cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru sezonul 10 Românii au talent! 

În GALERIA FOTO de mai jos, vezi surprinse clipe speciale din spectacol

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momente importante din show-urile preferate:



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni