• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ana Maria Brânză, cu nostalgie și emoție, despre prețul succesului: "Toată viața am alergat după validare"

Ana Maria Brânză, cu nostalgie și emoție, despre prețul succesului: "Toată viața am alergat după validare"

Ana Maria Brânză s-a numărat printre invitații ediției de luni a emisiunii Vorbește lumea. Sportiva a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a atinge performanțe deosebite, dar și despre lucrurile care îi aduc fericire în viața de zi cu zi.

Ana Maria Brânză este un nume cunoscut în întreaga lume pentru realizările pe care le-a bifat în domeniul scrimei. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, sportiva privește cu mândrie înapoi și nu regretă sacrifciile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde se află în ziua de astăzi. 
 
Sportiva a rememorat cu drag amintiri din copilărie. "Eu am avut norocul cu al meu frate. Venind acasă de la antrenament a trecut pe lângă sala de scrimă. Eu am mers acolo, mi-am convins tatăl să mă ducă și am rămas la sala. Pentru mine sala de scrimă este ca un loc de joacă. Încă simt asta când ajung acolo", a declarat Ana Maria Brânză. 
 
"Toată viața, cariera mea, am alergat după validare și confirmare. La Tokyo mi-am dorit să fie ceva doar pentru mine. Am vrut să vad dacă pot să ajung încă o dată acolo. Încă îmi place provocarea, emoția pe care o simt...", a mărturisit Ana Maria.  

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni