• PRO TV
  • Ana Cernicova (Românii au talent), super sexy la plajă. Soprana a fost la mare cu familia FOTO

Ana Cernicova (Românii au talent), super sexy la plajă. Soprana a fost la mare cu familia FOTO

Ana Cernicova (Românii au talent), super sexy la plajă. Soprana a fost la mare cu familia FOTO

Soprana Ana Cernicova, pe care ați văzut-o la Românii au talent împreună cu fiica ei, Amelia Uzun, și-a serbat ziua de naștere la malul mării.

Ana Cernicova cântă și în vacanță, pe plajă, nu doar în sălile de operă. Soprana, solistă a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău, s-a relaxat la mare cântând, făcând plajă și baie alături de fiica ei, Amelia Uzun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Cernicova (@anacernicova) on


Ana Cernicova, care a ajuns până în finala sezonului 8 Românii au talent, și-a luat și părinții pe litoral pentru a petrece câteva zile împreună.

M-am simțit foarte fericită să petrec timpul alături de cei mai scumpi oameni din viața mea”, a spus Ana Cernicova pentru PROTV.RO.

Solista nu a dezvăluit care e locul magic pe care l-a ales în această escapadă de vară, însă a distribuit pe contul ei de Instagram câteva fotografii. 

Cei care au văzut-o până acum în rochiile superbe de la Românii au talent se vor bucura să afle că nu le-a luat cu ea la plajă. Ana Cernicova arată incredibil în costum de baie și nu suntem singurii care au remarcat asta.

Ana Cernicova și Amelia Uzun, primul videoclip împreună

În luna martie a acestui an, Ana Cernicova și fiica ei au apărut în primul lor videoclip muzical. Video-ul piesei Mama a strâns 150.000 de vizualizări pe YouTube. Melodia este un tribut adus mamelor din toată lumea și conține un mesaj emoționant adresat de Amelia mamei ei. Vezi videoclipul mai jos! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni